Hey drukbezette vrouw, heb je even tijd voor mij?

Ben je nieuwsgierig naar wat ik als coach en healer voor je kan doen om meer rust in je leven te krijgen? Of weet je al dat je samen aan de slag wilt? Superleuk! Ik ontmoet je graag.

Wil je even kennismaken en alvast een korte Thetahealingsessie ervaren? Plan hier dan meteen een kennismakingssessie in. Als ik tijdens dit gesprek denk dat ik je verder kan helpen, zal ik je een vrijblijvend aanbod doen. Geen gepush. Beloofd.

Kijk gerust alvast even rond bij mijn coachingsaanbod en mogelijkheden voor een healing. Ik coach vanuit Hoofddorp maar werk grotendeels online, dus waar je ook woont; je bent van harte welkom.

Heb je vragen voor onze ontmoeting?

Gebruik dan het handige contactformulier hieronder of mail me even via: info@lekkerjij.nl dan zal ik je binnen 48 uur antwoorden.

Nog sneller reactie? Stuur dan even een appje via de whatsappknop rechtsonder.

Ik ontmoet je graag en help je met liefde op weg naar meer rust in je leven. Twijfel niet en zet gewoon die 1e vrijblijvende stap. Maak tijd voor jezelf belangrijk. Zorg voor jezelf en ont-moet. Je bent het waard lieve vrouw.

P.s Volg Lekkerjij ook via Facebook en/of Instagram voor meer inspiratie en ideeën. Of luister mijn meditaties op Soundcloud. De linkjes vind je hieronder.

Tot snel!