Veel gestelde vragen over de Road to happiness

 

Het is nu niet het juiste moment, kan ik later een keer meedoen?

Ja dat kan zeker, maar vraag jezelf eens af of dat juiste moment ooit wel komt? Ik weet uit eigen ervaring dat we denken heel veel zelf te kunnen, maar weet je? Samen bereik je meer. Waar ben je bang voor? Wat is het ergste dat kan gebeuren als je jezelf dit wel gunt? Laat mij je liefdevolle stok achter de deur zijn. Doe het gewoon en creëer het juiste moment. Je bent hier niet voor niks.
Daarbij gaat de prijs van dit product binnenkort ook omhoog, dus maak gebruik van deze prijs zolang het kan.

Wat als ik hier geen tijd voor heb?

Ik snap heel goed dat je het druk hebt, maar als je écht wilt dat er dingen veranderen in je leven, dan zul je er tijd voor moeten maken. Anders zal er niks veranderen. Dat weet jij ook. Kies er dus voor om hier tijd voor te maken i.p.v. op social media te scrollen bijvoorbeeld.
Vervolgens leer ik je tijdens dit traject om meer juiste keuzes te maken. Keuzes die voor jou werken en gaan we afrekenen met te weinig tijd. Als je écht wilt, maak je tijd, heb je tijd. De enige keuze die jij op dit moment mag maken is of dit is wat jij nu nodig hebt. Is dat antwoord ja? Meld je dan aan.

Kan ik het niet zelf? Heb ik jouw hulp echt nodig?

Natuurlijk kun je een heleboel zelf, maar doe je het dan ook? Stel je jezelf de juiste vragen? Maak je er tijd voor? En ben je dat misschien niet al veel te lang aan het proberen zonder succes? Laat mij je helpen. Laat mij die stok achter de deur zijn, die vrouw die naar je luistert en je bij staat met raad en daad. Gun jezelf deze uitgestoken hand en ik beloof je, dat je ook een heleboel zelf mag doen. 
 

Ik heb eerder zo’n soort traject gevolgd zonder veel resultaat, hoe weet ik zeker dat dit wel resultaat gaat opleveren?

Eerdere deelnemers aan dit traject waren tevreden, hebben mooie inzichten gekregen en zijn persoonlijk gegroeid. Zo voelt Margreet zich een stuk rustiger en lichter en nam Inge nu eindelijk de stappen in loslaten en voor zichzelf kiezen die ze de afgelopen 38 jaar maar niet zette.
Verlang jij daar ook naar, geef het dan een kans. Ik ben een ander persoon dan je vorige coach en jij bent ook niet meer wie je toen was. Ik werk met mijn persoonlijk ontwikkelde methode waarin ik o.a. mindfulness en ThetaHealing combineer.
Twijfel je of ik de juiste coach ben voor jou? Plan dan hier je gratis chemiegesprek, dan bespreken we al je twijfels even.

Hoe verschilt dit van alle andere programma’s online?

Ik werk op mijn manier, met mijn persoonlijk ontwikkelde methode waarin ik o.a. mindfulness, ademcoaching, meditatie en ThetaHealing combineer. Dit is uniek en een prachtige combinatie waardoor jij meer inzichten krijgt, meer zelfliefde, rust en balans en weer gaat genieten van het leven. Met de Thetahealing die er bij zit kunnen we trauma’s, angst en twijfel onderzoeken en helen op een warme, liefdevolle manier.
Je krijgt zo’n sessie bij dit traject en elke 2 weken een 1 op 1 coachsessie waarin je alles kan en mag delen en ik je persoonlijk begeleid op je pad. Ik verbind dus persoonlijk met jou. Je bent dus niet een van de velen maar krijgt veel persoonlijke aandacht. 

Wanneer start het programma?

Het programma start in overleg en na betaling van minimaal de eerste termijn.

Hoelang duurt het programma?

Het programma duurt 12 weken.

Hoe ziet het programma eruit?

We gaan 12 weken samen op reis, op de road to happiness. Je krijgt een kick off sessie waarin we alles bespreken voor de komende tijd. We maken afspraken voor de sessies en bespreken de modules waardoor je op voorhand precies weet wanneer je weer coaching hebt en dus je opdrachten afgerond moet hebben.
Je krijgt daarna nog 5 coachsessies 1 bij elke module.
Per module ontvang je een PDF werkboek met opdrachten/oefeningen.
En je krijgt 1 ThetaHealingsessie van 90 minuten.

Hoeveel tijd moet ik investeren in dit traject?

De coachsessies duren ongeveer 30 minuten per sessie.
De Thetahealing duurt ongeveer 90 minuten
Het maken van de opdrachten is wisselend per persoon, per opdracht en per module, maar met gemiddeld 15 minuten per 2 dagen kom je al een heel eind.

Is het een 1 op 1 traject of in een groep?

Dit traject doorloop je 1 op 1. Zo kun je je volledig focussen op je eigen proces en krijg je alle aandacht van mij.
 

Kan ik ook in termijnen betalen?

Ja dat kan, je kan in maximaal 3 termijnen betalen. Klik hier en mail me je verzoek.
 
Is jouw vraag nog niet beantwoord? Mail me dan even via onderstaan formulier.
voor jezelf zorgen is een must