Over

Mijn naam is Stijnie en met veel plezier en passie run ik mijn bedrijf Lekkerjij. Ik vind het heerlijk om alleen of samen met mijn dochters te bakken. Een lekkere taart, cake of koekjes maak ik graag. Ook kan ik erg genieten van het bakproces wanneer ik brood, crackers of hartige hapjes maak. Het is mijn manier om te ontspannen en mijn bakplezier deel ik graag met anderen. Ik vind het heerlijk om te zien, voelen en ruiken wat er gebeurt als je ingrediënten samenvoegt. Het bakken bewust beleven. Structuren, kleuren en geuren veranderen voor je ogen, terwijl we ons daar vaak niet eens bewust van zijn. Door de zintuigen te gebruiken, kom en geniet ik meer van het nu. De waan van de dag glijdt als vanzelf van mij af en ik word helemaal ontspannen.

Ik vind het fantastisch om nieuwe recepten uit te proberen en mijn creativiteit daarop los te laten door het net even anders te doen dan in het recept beschreven staat. Ook geniet ik met volle teugen bij het opnieuw maken en proeven van vertrouwde smaken. Denk maar eens aan het fijne gevoel dat je krijgt bij de herinneringen aan oma´s appeltaart… Bakplezier doorgeven in combinatie met me-time ingrediënten als ontspanning, rust en ruimte staan centraal in mijn bakworkshops. Ik geniet wanneer ik anderen zie genieten van het creatieve bakproces.

Mijn missie

Ik help jou om lekker te ontspannen terwijl je zorgeloos een heerlijke taart bakt. Zoek je rust, ruimte en ben je toe aan me-time? Wil je (opnieuw) ontspanning in de keuken ervaren? Is het jouw wens om stressvrij iets lekkers te bakken voor jezelf of voor dierbaren? En wil je na het bakproces geen ontplofte keuken, maar overzicht en rust? Of zou je graag willen proeven hoe je met verse ingrediënten een lekkere taart kunt creëren op een toegankelijke en gezellige manier? Dan ben je bij Lekkerjij op de juiste plek! Laat mij je ondersteunen tijdens jouw bakproces. Door mijn jarenlange bakervaring weet ik hoe je zonder stress, met verse ingrediënten én structuur van een lekker recept werkelijkheid kunt maken.

Beleef bakplezier bij Lekkerjij

In mijn bakworkshops ga ik je leren rust te nemen en te ontspannen. Zowel voor als tijdens het bakken geniet je optimaal van het bakproces en natuurlijk het geslaagde eindresultaat. We gaan bewust bakken met aandacht voor het nu. De verplichtingen, moetjes en vliegensvlugge gedachtes laten we los zodat je het bakplezier (opnieuw) kunt ervaren.

Ik vind het zó zonde dat mensen het niet aandurven om te gaan bakken, omdat het bijvoorbeeld vaak is mislukt, bakken troep geeft, het proces veel tijd kost of je niet weet waar je moet beginnen. Ik geloof dat bakken helemaal niet stressvol is. Het is juist ontspannend als je van het creëren al tijd voor jezelf maakt, je voldoende rust inbouwt en het niet ziet als iets wat je ook nog moet doen op jouw toch al lange to-do lijstje. Geniet zelf of met vrienden en collega’s van jouw heerlijke creatie en beleef bakplezier tijdens een workshop van Lekkerjij.

Beleef bakplezier op een ontspannen manier

Ontdek hoe je voldoende rust en ruimte kunt creëren tijdens het bakproces

Ervaar dat een lekkernij bakken niet ingewikkeld hoeft te zijn

Proef verse ingrediënten (ook jij kunt zonder pakjes en zakjes bakken!)

Geniet van jouw geslaagde, stressvrije bakprestatie.
Eet smakelijk!