Over mij

Happiness is a piece of cake

Happiness en cake zijn 2 woorden die vaak terugkomen in mijn leven, maar natuurlijk is het niet alleen maar feest. Toen ik 6 jaar oud was ben ik met mijn ouders, broertje en zusje verhuisd naar een compleet nieuwe plek. Nieuwe woonplaats, nieuw huis, nieuwe school en een paar weken later ook nog een nieuw broertje. Het was veel, te veel voor de kleine Stijnie. Ik voelde me weggerukt uit mijn veilige plek en totaal niet in verbinding met onze nieuwe plek. Ik voelde me er lange tijd niet thuis en had enorme heimwee. Als zure kers op de taart werd ik in de hogere groepen op de basisschool ook nog gepest. Ik hoopte op een nieuwe start op de middelbare school, maar helaas vond ik daar ook niet volledig de connectie en aansluiting die ik diep van binnen zocht.

Gelukkig had ik wel een aantal fijne vriendinnen en voelde ik een intense en diepe connectie met mijn oma. Ik ging bijna iedere vakantie bij haar logeren en als ze bij ons was sliep ze altijd bij mij op de kamer. Ik sjoelde, speelde mens-erger-je-niet en bakte samen appeltaart met haar. Van haar en van mijn moeder die ook veel bakt; kreeg ik de liefde voor bakken dus met de paplepel ingegoten.

Helaas werd mijn oma dement, herkende ze ons niet meer en sprak zij op een gegeven moment ook niet meer. Desondanks ging ik nog steeds bijna ieder weekend naar haar toe en voelde ik (en nog steeds ondanks haar overlijden in 2004) die diepe band met haar. Zij is altijd bij me.❤️

Verbinding & veiligheid

Verbinding en veiligheid zijn echt thema’s geworden in mijn leven. Voor mij is het daarom ook belangrijk om veiligheid, liefde en verbinding door te geven aan mijn kinderen en ze niet op te zadelen met mijn oud zeer. 

Tijdens mijn zwangerschapsverloven voelde ik me ontzettend gelukkig thuis maar ongelukkig met het idee dat ik straks weer moest gaan werken. Ik voelde mij wederom niet meer verbonden. Ik genoot van het langdurige clientcontact in mijn werk als logopedist in een verpleeghuis, maar niet meer van de manier waarop het werken ging.

Ik besloot na lang twijfelen en uitstellen dat het tijd werd om voor mezelf te kiezen en voor mijn eigen happiness te gaan. Ik ging een coachingstraject aan. Daar leerde ik weer voor mijn eigen geluk te kiezen, mijn eigen pad te bewandelen en me niet schuldig te voelen naar anderen. Precies wat ik nu ook in mijn bedrijf doe in mijn road to happiness traject. Ik help je met al mijn kennis en ervaring om je eigen geluk creëren. Meer rust en balans te krijgen en te doen waar jij blij van wordt. Je kan immers beter spijt hebben van iets dat je wel gedaan hebt, dan van iets wat je niet hebt gedaan.

Ik ben degene die in dat traject en tijdens de healingsessies oordeelloos naar je luistert. Ik ben een goede luisteraar en ben er echt voor jou. Ik creëer die veilige omgeving waarin je alles kunt delen wat op je hart ligt en gehoord mag worden. Ik wil graag die diepere connectie met je aangaan, die voor iedereen zo belangrijk is zeker in de huidige tijd.

Ik vind het heel belangrijk dat er veiligheid, geborgenheid, positiviteit en liefdevolle vriendelijkheid is in jouw wereld; in onze wereld en dat we het door kunnen geven aan onze kinderen.

Make cake, not war!

Dit kan alleen als wij het goede voorbeeld geven en oude trauma’s oplossen. Ik werk hiervoor met ThetaHealing waarmee je dit tot 7 generaties terug kan oplossen en wat wij oplossen geven we niet meer mee aan onze kinderen. Dat vind ik er onder andere zo bijzonder en zo krachtig aan.

Ik transformeer jou dus graag naar de vrouw (en moeder) die jij diep van binnen graag wilt zijn. Ze zit al in je en kan niet wachten om in het licht te gaan staan, want leven in verbinding met jezelf, gevuld met mensen, activiteiten, dingen waar jij heel blij en gelukkig van wordt; is zó prachtig! Dan kun je liefde delen, anderen helen en optimaal genieten van grote, maar ook hele kleine dingen. Dat geeft zoveel voldoening, zo veel energie, zoveel vrijheid. Dat gun ik élke moeder, elke vrouw! Happiness is dan echt een piece of cake.

De wereld heeft onze vrouwelijke energie echt nodig. Wij mogen onze energie veel meer gebruiken om in verbinding te komen met wat wij zelf willen en dit uitstralen en verspreiden. In eerste instantie binnen onze inner circle, maar ook zeker daarbuiten. Voor mij zit vrouwelijke energie onder andere ook in de kracht van de kleur roze! Mijn favoriete kleur die zelfs terug kwam op mijn eigen bruiloft. Inmiddels heb ik 3 dochters en dus genoeg roze ook in huis ;-). 

Roze staat voor mij voor vrouwelijkheid, vrolijkheid, goeds en zoets en niet vergeten; de lente. Dingen die volgens anderen, mij ook kenmerken. Niet voor niets zul je deze kleur dus zeker bij mij terug zien komen.

Ik leer je graag kennen!

Voel je verbinding met mij? Enthousiasme, misschien een stukje herkenning en wil je kennismaken of direct samen aan de slag? Superleuk!

Mail me dan via info@lekkerjij.nl, neem contact op via het contactformulier of de whatsappknop, rechtsonder. Ik hoor graag wat jouw wensen zijn. Je krijgt altijd z.s.m. maar uiterlijk binnen 2 dagen een berichtje terug. 

Natuurlijk ben je van harte welkom om deel te nemen aan een coachingstraject of een healingsessie. Kijk hiervoor bovenaan de pagina bij het kopje ‘aanbod’.

Tot binnenkort! 
Veel liefs, Stijnie

Mijn droom

Het is mijn droom om alle vrouwen te laten genieten van het leven, zonder restricties. Ik begin met drukbezette vrouwen (met kinderen) die voelen dat er meer is in het leven dan ze nu ervaren, te laten werken aan hún dromen, zodat ze beter in balans zijn en meer plezier ervaren in het dagelijks leven. Door op tijd en op de juiste manier te kiezen voor zichzelf leren ze makkelijker alle ballen hoog te houden én aan het einde van de dag nog energie over te hebben om meer te doen dan uitgeblust op de bank te hangen of rusteloos in bed te liggen en de slaap niet te vatten. Door uitgerust en positief te zijn kan er een olievlek ontstaan en helpen die energieke, stralende vrouwen mij om de wereld mooier te maken.

Ik vind dat elke vrouw altijd eerst goed voor zichzelf mag zorgen. Pas als ze dat doet kan ze mijns inziens goed voor de mensen in haar omgeving zorgen. Veel te veel vrouwen cijferen zichzelf veel te veel en veel te vaak weg voor anderen, met name voor de kinderen, partner en werk/bedrijf.

Selfcare is je recht en hoeft echt geen belemmering te zijn in de zorg voor anderen mensen of dingen. Juist niet! Stop dus met te weinig tijd voor jezelf maken. Er is een andere manier!

Het is tijd om op te komen voor je eigen verlangens, omdat selfcare een must is om goed voor anderen te kunnen zorgen en het niet nodig is je schuldig te voelen.

Happiness is a piece of cake als jij durft op te staan voor je eigen dromen, wensen en verlangens.

Mag ik jou ook begeleiden naar meer rust, plezier en balans? Wil jij ook zonder schuldgevoel jezelf zijn?

Neem dan vrijblijvend contact met me op.