Over mij en mijn missie

Ik ben Stijnie en ik heb tig rollen; vrouw, moeder (en dus mentor, taxichauffeur, kok, schoonmaakster…), echtgenote, dochter, ondernemer, vriendin…enz. enz.. Net als jij waarschijnlijk. Soms is het veel hè?! Dat is waar ik jou met Lekkerjij mee wil inspireren en helpen. Meer voor jezelf te kiezen. Te gaan doen wat bij je past, op de manier die bij je past, zodat je weer kan genieten van het leven en je in balans, ontspannen, verbonden en heel voelt.

Als alle vrouwen op de wereld zouden durven om voor zichzelf te kiezen, om op te komen voor hun wensen, dromen, idealen en keuzes zouden maken die van hen zijn en niet van hun omgeving, zodat zij hun droomleven kunnen leven, genietend van al het moois dat de wereld te bieden heeft. Dan komt er een kracht en positieve energie vrij, wow! Wat zal de wereld ten goede veranderen. Daar ben ik van overtuigd!

Waarom doe ik juist dit?

Ik heb zelf ervaren hoe vervelend het is om (gevoelsmatig) vast te zitten in een leven dat je niet echt 100% gelukkig maakt.

Lange tijd voelde ik me zo. Als jong kind verhuisd naar een andere provincie, vervolgens voelde ik me jarenlang niet echt thuis en werd op de nieuwe basisschool regelmatig gepest. Vervolgens hoorde ik op de middelbare school niet bij het groepje waar ik graag wij wilde horen. Was ik en geen kakker en geen gabber dus zwom maar ergens rond…én als klap op de vuurpijl was ik was een eeuwige twijfelkont. Ik vond zoveel leuk, maar niks leuk genoeg. Dat was niet alleen zo met het maken van een beroepskeuze, maar echt in alles. Van kleding shoppen en sporten tot besluiten wat ik op mijn boterham wilde… mijn moeder werd soms gek van me! 

Terug naar de middelbare school. Ik wist dus ècht niet wat ik wilde worden. Gedoe met vakkenpakket kiezen, tig open dagen bezoeken enz. Enz. Uiteindelijk ben ik maar gaan doen wat op m’n pad kwam en me een beetje leuk leek, maar ik ontdekte al snel; ik zit niet op mijn plek, pakte er een 2e MBO opleiding bij, want wie weet zou dat het zijn, maar nee…. zo rolde ik van het MBO door naar het HBO. Weer twijfelend over welke studie het moest worden; ben ik uiteindelijk opgeleid tot logopedist. Maar ook tijdens deze studietijd wist ik al dat ik dit niet ‘voor altijd’ zou gaan doen. Ik ging eigenlijk vooral door om te bewijzen dat ik het kon, omdat het zo gezellig was met mijn studievriendinnen en de opleiding interessant was.

Ik zocht daarna door en zocht door en zocht door, probeerde verschillende werkvelden van praktijk, tot SBO, ziekenhuis en verpleeghuis en ook buiten het werkveld, maar HET vinden deed ik niet. Ik voelde onrust, toenemende onrust. Ik zocht begeleiding bij vriendinnen, werkgevers, collega’s en uiteindelijk een coach. Zij sprak de wijze woorden; “Zoekers vinden niet.” Gelijk had ze, proberen is geen energie en ik besloot dat het echt tijd werd voor actie. Ik was inmiddels jaren verder, getrouwd met een hardwerkende man, moeder van 3 dochters (2012, 2013 en 2016), en had ook behoefte aan flexibiliteit (vrije vakanties!), minder druk (alle ballen hoog houden, werk, huishouden, moederschap enz.) dus ik besloot dat het tijd werd voor mij.

Tijd om opnieuw te kijken naar mezelf, waar ik blij van word, wat mij gelukkig maakt en wat ik nou écht wilde. Ik herontdekte mijn passie voor bakken, mijn liefde voor bloemen en de zee kregen meer glans, ik leerde over mindfulness, meditatie, yoga en wat ik steeds kan doen als ik rust en tijd voor mezelf nodig heb. Ik heb geleerd naar mijn hart te luisteren i.p.v. dat steeds maar doorratelende stemmetje in m’n hoofd.

Nu ik dat allemaal weet en zowel persoonlijk als spiritueel enorm gegroeid ben. Voel ik dat het tijd is om andere vrouwen hiermee te helpen.

Ik leer nu jou om voor jezelf te kiezen, tijd voor jezelf vrij te maken en te ontdekken en te gaan doen wat en hoe jij het leukste vindt. Zodat je de lekkerste, beste versie van jezelf wordt. Dat je lekker in je vel zit, blij en ontspannen bent. Dat je kiest voor wat jij belangrijk vindt en geniet van tijd voor jezelf zonder schuldgevoel naar je kinderen, partner, vrienden of familie.

Ik transformeer jou naar de vrouw (en moeder) die jij diep van binnen graag wilt zijn. Ze zit al in je en kan niet wachten om in het licht te gaan staan. Want leven in verbinding met jezelf, gevuld met mensen, activiteiten, dingen waar jij heel blij en gelukkig van wordt; is zó prachtig! Dan kun je liefde delen, anderen helen en optimaal genieten van grote, maar ook hele kleine dingen. Dat geeft zoveel voldoening, zo veel energie, zoveel vrijheid. Dat gun ik élke moeder, elke vrouw!

Ben je enthousiast geworden en wil je kennismaken of direct samen aan de slag?

Mail me dan via info@lekkerjij.nl, neem contact op via het contactformulier of de whatsappknop, rechtsonder. Ik hoor graag wat jouw wensen zijn. Je krijgt altijd z.s.m. een berichtje terug. 

Natuurlijk mag je ook direct deelnemen aan een van mijn diensten. Kijk hiervoor bovenaan de pagina bij het knopje ‘aanbod’.

Tot binnenkort! 
Liefs

Mijn missie

Ik help vrouwen en voornamelijk moeders naar meer rust, plezier en balans. Zit lekker in je vel en weet je hoe je kunt genieten van elke dag. Ook de mindere dagen. 

Mag ik jou ook begeleiden naar een happier life? Neem dan vrijblijvend contact met me op.