Deze ontbijtkoek is eenvoudig, snel en lekker. Daarnaast is hij heel eenvoudig vegan te maken als je dat wilt. Er zit namelijk geen boter in en ook geen eieren. Alleen wat melk, maar dit recept kun je ook maken met amandelmelk en daarmee is hij meteen 100% plantaardig.
Geen reden meer om hem niet eens een keer uit te proberen toch?
Tijd om te bakken, tijd voor jezelf, moet je maken. Je bent het waard en je zult zien als je vaker bakt, gaat het steeds beter en ga je het steeds leuker en meer ontspannen vinden. Dit recept is geschikt voor iedere bakker van elk niveau. Echt niet moeilijk, dus succes verzekerd. Ga lekker bakken dus!
Het is een heerlijk tussendoortje en met een lik (plantaardige) boter nóg lekkerder.
Je kunt hem het beste luchtdicht bewaren en invriezen kan eventueel ook.
Een tip nog: Probeer hem een dagje te laten liggen. Ik beloof je dat hij dan nóg lekkerder is.
P.s. Deze ontbijtkoek heb ik vorig jaar gebakken voor Koningsdag en aan een touwtje gehangen zodat we konden koekhappen, dus mocht je nog geen plannen hebben voor Koningsdag… 😉

Deel je, je resultaat met op social media? Vergeet me niet te taggen @lekkerjij1, vind ik superleuk!