Ben je niet zo’n broodbakker? Of misschien heb je gewoon geen tijd of zin om lang te wachten tot het deeg van je brood eindelijk goed genoeg gerezen is? Snap ik! Ik ben net zo. Juist daarom ben ik groot fan van deze kwarkbolletjes en allerlei andere variaties sodabrood. Sodabrood hoeft namelijk niet te rijzen omdat er geen gist in zit. Ideaal dus ook als je daar allergisch voor bent.
Probeer het gewoon eens uit en verwen jezelf (en je gezin) met heerlijke versgebakken broodjes inclusief die heerlijke broodgeuren.
Deze volkoren kwarkbolletjes zijn heerlijk bij een kom soep of te beleggen met waar jij maar van genieten kan.
Mocht je deze bolletjes glutenvrij willen maken, dan kan je glutenvrij meel nemen of glutenvrij broodmix gebruiken. Voeg dan wel 75 – 100 ml extra kwark/melk toe.
Ik wens je heel veel genietmomenten in de keuken tijdens het maken en ben heel benieuwd of jij net zo geniet van deze kwarkbroodjes als wij! Laat je het me weten?