Vegan chocoladetaart

Je bekijkt nu Vegan chocoladetaart
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:recepten

Heb jij al eens een vegan versie gemaakt van jouw favoriete chocoladetaart? Probeer anders deze eens.

Het is namelijk helemaal niet zo heel moeilijk om deze chocoladetaart te maken en hij is heerlijk. Eieren, melk, boter…je zult ze niet missen.

Mijn tip is wel om goede pure chocolade en goede sterke espresso om de smaken nog meer naar voren te laten komen. Vergeet tijdens het bakken niet te genieten van de heerlijke geur van de chocolade, koffie en de structuren die veranderen door de toevoeging van de verscheidende ingredienten. Door met aandacht te bakken, wordt het maken van een taart nóg leuker en helpt het je ontspannen.

recept vegan chocoladetaart

Lees je de ingrediënten en heb je geen speltbloem in huis? Vervang het dan gerust voor gewoon bloem. Glutenvrij meel of amandelmeel kan overigens ook, let er dan wel op dat je wat meer amandelmelk toevoegt.

Geen tijd of zin in de topping? Je kunt hem natuurlijk ook weglaten. Je kunt de bovenkant bijvoorbeeld ook decoreren met vers fruit, vlaaifruit of (vegan) slagroom.

Ik wens je heel veel genietmomenten in de keuken tijdens het maken en ben heel benieuwd of jij net zo geniet van deze vegan chocoladetaart als wij! Laat je het me weten?

Na dit recept nog een ander vegan recept uitproberen? Kijk dan eens bij mijn (Vegan) Ontbijtkoek