Ontdek jouw recept voor rust, plezier & balans

en ga mee op de road to happiness

Ben jij die drukke vrouw die snakt naar tijd voor zichzelf?

Doen waar jij zin in hebt in plaats van doen wat door anderen van je verwacht wordt?

Kan je je eigenlijk nog wel herinneren wanneer je zo’n me-time dag voor het laatst had?

Is jouw antwoord “nee” of “ja, maar veel te lang geleden”? 
En heb je wél zin om een lekkere strandwandeling te gaan maken, uit eten te gaan met je vriendinnen of lekker naar de sauna te gaan of te gaan shoppen, maar knaagt schuldgevoel, twijfel, vermoeidheid of bijvoorbeeld angst aan je waardoor je blijft doormodderen en jezelf maar weer overslaat? 

Wil je leren hoe het anders kan?
Wil je leren kiezen voor jezelf zonder schuldgevoel naar je gezin, huishouden of werk en weer genieten van het leven, omdat je uitgerust, gebalanceerd en doet waar je blij van wordt? 

Ga dan mee op deze weg naar rust, plezier en balans, de road to happiness! Je leert balans ontwikkelen tussen thuis en op het werk alles op rolletjes laten lopen én goed voor jezelf zorgen. Maak ook krachtige keuzes. Keuzes die jou helpen naar het worden van wie jij graag wilt zijn en van binnen al bent.

Laat mij je dan begeleiden op deze weg. Onderweg laten we overbodige ballast achter, zodat jij alle ruimte hebt om jouw leven opnieuw in te richten en te leven zoals jij dat wilt. 

Voel jij onrust? Disbalans? Stress?

Wil jij weer die leuke, lieve, ontspannen, van het leven genietende vrouw en moeder
zijn die je van binnen écht bent, maar weet je even niet hoe?

Jouw road to happiness traject:

In dit online 1 op 1 traject gaan we 16 weken samen op ontdekkingsreis naar jouw verlangens en behoeften.

Jij gaat met mijn zelfontwikkelde H.A.P.P.Y recept ontdekken waar je energie van krijgt en waar je beter mee kan stoppen, zodat rust en balans gecreëerd kunnen worden.

We maken in 5 stappen een concreet plan zodat jij na dit traject altijd weet wat jouw recept voor happiness is en hoe je dit in moet zetten voor meer rust, meer tijd voor jezelf en dus die balans waar je naar verlangt. We maken hiermee een structurele verandering zodat je daar de rest van je leven plezier van zult hebben.  

Voel je dat er iets niet helemaal goed gaat en dat er iets moet veranderen, dan ben ik blij dat je mij gevonden hebt, laten we samen aan de slag gaan en de weg naar happiness in slaan.

Hoe?

  • We hebben 6x een 1 : 1 online coachsessies van 30 – 60 minuten 
  • Tussendoor werk jij steeds gedurende 3 weken op jouw moment, in eigen tijd aan de modules die je van mij ontvangt in je werkboek.
  • Heb je tussendoor vragen of loop je vast? Een mail of DM sturen mag altijd.
  • Met behulp van een ThetaHealingssessie van maximaal 90 minuten ontdek je welke angst jou het meeste tegenhoudt en gaan we hier een healing op doen. 

Na dit traject kan ook jij bewuster kiezen tussen wat je wél en niet wilt doen en je leven leven zoals je er nu alleen maar van kan dromen.

Inhoud modules:

In module 1 gaan we op zoek naar jouw H van happy. Je gaat focussen op wat je blij maakt en energie geeft zodat je inzicht krijgt in je geluksgevoel en wat je kan doen om dit gevoel op te roepen als je het nodig hebt.

In module 2 komt de A van afdanken en afscheid nemen aan bod. Tijd om op te ruimen, zodat je letterlijk ruimte krijgt in je huis, in je hart en in je hoofd voor rust en mooie nieuwe dingen.

Gedurende module 3 ligt de focus op je pijn en je angsten. Je gaat aan de slag met vragen zoals: Waardoor kies ik nu onvoldoende voor mezelf? Wat houdt me tegen? Waar ben ik bang voor? We gaan op ontdekkingsreis zodat we die pijn, angsten en twijfels kunnen gaan ombuigen en jij die zelfbewuste vrouw wordt die haar eigen keuzes maakt. 

Module 4: P van Powerrrr! We starten met de thetahealingsessie. In deze healing gaan we dieper in op de angsten, twijfels en trauma’s die je belemmeren en lossen op wat je ontdekt hebt. Van deze 1 op 1 healing krijg je een opname die je er altijd weer bij kunt pakken om het op te frissen of rustig terug te luisteren en nog meer inzicht te krijgen in jezelf. Vervolgens ga je zelf oefenen met staan voor je keuzes en positieve gedachtenkracht.

Module 5 Yes! In deze laatste module komt alles samen. In deze 2 weken ga je jouw recept tot happiness samenvoegen zodat je heel helder hebt wat er wel en niet voor jou werkt. Hier kun je na afloop van dit coachtraject dus ook altijd op terugvallen zodat het nooit meer zo wordt zoals het nu is.

Na afloop van module 5 spreek ik je nog een laatste keer om het traject samen af te sluiten en te toasten op jouw nieuwe leven!

Voelt dit als wat jij nu nodig hebt?

Ga dan mee ontdekken hoe mooi het leven is als je kiest voor wat jij leuk en belangrijk vindt, zonder anderen daarbij uit het oog te verliezen. Zorg voor jezelf, zodat je daarna in rust en balans genoeg tijd en energie hebt voor leuke dingen met je dierbaren.

Klik op de ‘ik wil meteen starten’ aan knop hieronder en meld je aan. Dan neem ik binnen 48 uur contact met je op om onze eerste call te plannen.

Kennen we elkaar nog niet? Plan dan even een gesprek via onderstaande knop, dan maken we even kennis en kijken we of ik de juiste coach ben voor jou. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend dus doe het gewoon. 

De investering voor jouw 16 weekse reis is op dit moment €1111 euro*
*Betaling in termijnen is mogelijk. Neem hiervoor even contact op. 
 
Je hebt nu 2 opties:
 Deze pagina sluiten en geen gebruik maken van dit fantastische aanbod zodat je blijft hangen in vermoeidheid en onrust of…  pak deze kans en ervaar hoe heerlijk het is om voortaan keuzes te maken waar jij wel blij en energiek van wordt. Zodat je eindelijk kan zijn wie je altijd al was: lekker jij!
Ben je er klaar voor? 
Inge van Heeswijk
Inge van Heeswijkklant Road to happiness
Lees verder
Loslaten blijkt een moeilijk thema in mijn leven. Ik ben een loyaal mens, veel te loyaal kom ik achter op mijn 38e! Het coachingstraject van Lekkerjij heeft me geholpen om opruiming te houden in mijn leven. Mensen die me geen energie geven, maar alleen maar energie kosten, ik bleef ermee zitten. Ik bleef hopen op verandering, bleef investeren in anderen, terwijl ik daar niks voor terug kreeg en daar vervolgens weer teleurgesteld over was. Tijd om opruiming te houden! Tijd om los te laten, om afscheid te nemen van mijn loyaliteit en te investeren in waar ik met plezier loyaal naar ben en mij energie geeft. Ik voel de last langzaam van mijn schouders glijden, mede door de hulp van Stijnie. Veel dingen weet je wel, maar om de stap te zetten, daar heb je soms wat inzichten van anderen bij nodig! Ik kijk uit naar wat dit traject me nog meer gaat brengen!
over mij rust balans en vrouwen