Wat is ThetaHealing®?

Lees meer & boek je sessie:

Thetahealing is een liefdevolle en eenvoudige methode om snel, structurele veranderingen te maken in je leven. 

Het is een krachtige methode waarmee je overtuigingen, gewoonten, beperkingen en blokkades die je als belemmerend en of ongewenst ervaart, kunt omzetten in datgene dat je wel ondersteunt in je persoonlijke ontwikkeling en functioneren.  

Er is toenemend wetenschappelijk bewijs dat onze negatieve overtuigingen en emoties fysieke, mentale en emotionele ziekten veroorzaken en ons blokkeren om iets te bereiken wat ons weer compleet en gelukkig maakt. 

Daarom is het dus belangrijk dat we oude wrok, verdriet, schuld en angsten loslaten

Thetahealing kan bij iedereen toegepast worden, maar is nooit een vervanging voor medische zorg.

Je hebt met Thetahealing direct toegang tot je onderbewuste, waardoor je onderbewuste bewust wordt. Dit helpt je om inzicht te krijgen in jezelf, waardoor je beter in staat bent om keuzes te maken die je helpen voor jezelf te kiezen en je grenzen aan te geven.

Door vaker de juiste beslissingen te nemen word jij weer lekker, jij.

Waarom Thetahealing?

Voor wie is dit?

Voor wat?

Praktisch:

De ThetaHealing-sessies werken als volgt:

1. Plan een healing in.

Heb je veel vragen of dingen die je wilt healen of onderzoeken? Boek dan meteen mijn voordelige 3x kort en krachtig traject.

2. Maak voor een sessie 90 minuten vrij in je agenda. Een sessie duurt inprincipe 60 minuten, maar kan soms uitlopen en abrupt afkappen is niet fijn. 

3. Als je wilt kunnen we de sessie opnemen en stuur ik hem na afloop naar je toe.

Tijdens de healing:

We starten met een korte  meditatie om even te aarden en uit je hoofd te komen.

Vervolgens ga ik je wat vragen stellen en testen we blokkades en beperkende overtuigingen en stel ik vragen om de onderliggende reden van de blokkades en beperkende overtuigingen bewust te maken.

Na jouw toestemming ga ik in Theta (een meditatieve staat) en ga jij vanzelf mee zonder dat je er iets voor hoeft te doen. In die staat worden de beperkende overtuigingen en blokkades verwijderd en vervangen door positieve, stimulerende gedachten, programma’s die je bewustzijn een nieuwe realiteit geven.

P.s. Wil je enkel weten wat jouw beschermengelen en gidsen je te vertellen hebben dan verloopt een sessie iets anders. 


Kosten en benodigdheden?

theta healing healingsessie