Wat is ThetaHealing®?

Een liefdevolle, eenvoudige methode om snel, structurele veranderingen te maken in je leven. 

ThetaHealing is een krachtige methode waarmee je overtuigingen, gewoonten, beperkingen en blokkades die je als belemmerend en of ongewenst ervaart, kunt omzetten in datgene dat je wel ondersteunt in je persoonlijke ontwikkeling en functioneren.  

Er is toenemend wetenschappelijk bewijs dat onze negatieve overtuigingen en emoties fysieke, mentale en emotionele ziekten veroorzaken en ons blokkeren om iets te bereiken wat ons weer compleet en gelukkig maakt. 

Het is van belang dat we oude wrok, verdriet, schuld en diepe angsten loslaten en ons aangeboren talent om onze essentie volledig tot uitdrukking te brengen weer herinneren en het leven in zijn volle potentieel leven!

Met de ThetaHealingstechniek heb je direct met je bewustzijn toegang tot je onderbewuste, waardoor je onderbewuste bewust wordt. 

Het helpt je om in je eigen liefde en kracht te gaan staan waardoor je beter in staat bent om keuzes te maken en de juiste beslissingen te nemen die welzijn en welbevinden tot gevolg hebben

Gratis kennismaking

Voor wie?

Voor wat?

Hoe?

De ThetaHealing-sessies werken als volgt:

1. Kennismakings / intakegesprek waarin je uitlegt waar je aan wilt werken.

2. Door middel van ‘kinesiologie’, een spiertest, worden de blokkades en beperkende overtuigingen gecontroleerd en stel ik vragen om de onderliggende reden van de blokkades en beperkende overtuigingen bewust te maken.

3. Na jouw toestemming breng ik je m.b.v. een meditatie in de “Theta” -frequentie en worden de beperkende overtuigingen en blokkades verwijderd en vervangen door positieve, stimulerende programma’s die een bewustzijn en een nieuwe realiteit genereren.

Wil je enkel weten wat jouw beschermengelen en gidsen je te vertellen hebben dan verloopt een sessie iets anders. 

Wil je meer?

Boek een uitgebreide sessie

Kosten en benodigdheden?

thetahealing