Wat is ThetaHealing®?

Lees meer & boek je sessie:

Een liefdevolle, eenvoudige methode om snel, structurele veranderingen te maken in je leven. 

ThetaHealing is een krachtige methode waarmee je overtuigingen, gewoonten, beperkingen en blokkades die je als belemmerend en of ongewenst ervaart, kunt omzetten in datgene dat je wel ondersteunt in je persoonlijke ontwikkeling en functioneren.  

Er is toenemend wetenschappelijk bewijs dat onze negatieve overtuigingen en emoties fysieke, mentale en emotionele ziekten veroorzaken en ons blokkeren om iets te bereiken wat ons weer compleet en gelukkig maakt. 

Het is van belang dat we oude wrok, verdriet, schuld en diepe angsten loslaten en ons aangeboren talent om onze essentie volledig tot uitdrukking te brengen weer herinneren en het leven in zijn volle potentieel leven!

ThetaHealing is een krachtige methode, waarmee je overtuigingen, gewoonten, beperkingen en blokkades die je als belemmerend en of ongewenst ervaart, kunt omzetten in datgene dat je wel ondersteunt in je persoonlijke ontwikkeling en functioneren. Thetahealing kan bij iedereen toegepast worden, maar is nooit een vervanging voor medische zorg.

Je hebt met Thetahealing direct toegang tot je onderbewuste, waardoor je onderbewuste bewust wordt. Dit helpt je om inzicht te krijgen in jezelf, waardoor je beter in staat bent om keuzes te maken die je helpen voor jezelf te kiezen en je grenzen aan te geven. Door vaker de juiste beslissingen te nemen word jij weer lekker, jij.

Gratis kennismaking

Voor wie?

Voor wat?

Hoe?

De ThetaHealing-sessies werken als volgt:

1. Kennismakings / intakegesprek waarin je uitlegt waar je aan wilt werken.

2. Door middel van ‘kinesiologie’, een spiertest, worden de blokkades en beperkende overtuigingen gecontroleerd en stel ik vragen om de onderliggende reden van de blokkades en beperkende overtuigingen bewust te maken.

3. Na jouw toestemming breng ik je m.b.v. een meditatie in de “Theta” -frequentie en worden de beperkende overtuigingen en blokkades verwijderd en vervangen door positieve, stimulerende programma’s die een bewustzijn en een nieuwe realiteit genereren.

Wil je enkel weten wat jouw beschermengelen en gidsen je te vertellen hebben dan verloopt een sessie iets anders. 

P.S. in de gratis kennismakingssessie is beperkt tijd dus gaan we er kort en snel doorheen. Wil je meer tijd? Boek dan een 1 op 1 sessie.

Uitgebreide 1 op 1 sessies

Wil je meer?

Kosten en benodigdheden?

thetahealing